Llibres, un ventall d'espais de creació

 

Este jueves 13 de octubre a las 19.00 h. en Tinta Invisible (carrer del Lleó, 6, baixos, Barcelona.) se presenta la exposición colectiva comisariada por Poncho Martínez, Llibres, un ventall d'espais de creació. Participan Berta Aguilar, Joaquín Artime, Alexandra Badia, Vinicio Bastidas, Pablo Carpal, Javier Cruzado Huete, Miriam Del Saz, Andrea Familiar Llopis, Paloma Ferrer Fornés, María García, Daniele Lipari, Agnieszka Marcelak, Neus Martínez Farran, Noelia Rodrigo Pessano, Josep Safont, Fundación Vínculos Estelí y Raúl Villullas. La selección surge a partir de los cursos impartidos por el comisario a lo largo de 20 años de docencia en la facultad de Bellas Artes de la Universitat Politècnica de València y de la Escola Massana Centre d'Art i Disseny de Barcelona. 


Aquesta mostra de llibres és un recull de diferents propostes, formes expressives i creatives d'artistes, que han triat aquest suport, com una manera d'expressió plàstica i conceptual del seu bagatge a través del seu recorregut com a estudiants i professionals. 
 
El llibre, com a suport de caràcter divers, ens ofereix un ventall de possibilitats plàstiques i formals dins de les pràctiques artístiques actuals. 
 
Presentem 17 propostes d'edició de llibre d'artista on s'inclouen tècniques tan diferents com el dibuix, el gravat, la il·lustració, la fotografia, així com diferents tipus de relligat i d'enquadernació. Es tracta d'edicions úniques, seriades i fins i tot de tiratge industrial. 
 
La present selecció de treballs d'aquesta exposició, l'he fet a partir dels cursos i tallers d'enquadernació i llibre d'artista que he impartit a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València i de l'Escola Massana Centre d'Art i Disseny de Barcelona al llarg de més de vint anys de docència.

Poncho Martínez. Comissari


 

Comentarios